Dream sweet dreams.


Lilla katten Lina är söt när hon sover så här harmoniskt till tonerna av melodifestivalen.

// Ottilia

vegetariansk streetart


made by; Malin o Ottilia

Malin såg nån sorts pärlplatte-konst i en tunnel i Västerås (fast där stod det Make Love, Not Bacon), och vi var inte sena att göra en egen variant. Sitter nu på en tunnel i Salem.

Vi hatar premiär-inlägg


Istället för ett 'Välkommen till min blogg!', så får ni en ultra-super-snabb redovisning om vilka vi är.

OTTILIA -by malin
14-årig kort liten tjej som har en hel jävla kamera värd 5000. Hon fick den av sina päron och är ännu inte nöjd, utan tror att hon behöver stativ och objektiv och holga för att ta bra bilder. Följer otaliga stora namn inom Flickr och avgudar Sandra Beijer. Istället för att bli inspirerad när hon ser något bra så blir hon helt nere. Hon växte upp under Franz Ferdinand-musik, med en mor som är frisör och pappa polis. Redan som liten gick hon på både hockey och balett.

MALIN
-by ottilia
14-årig lång liten tjej som alltid måste påpeka att hon är äldre än Ottilia, bara ett år men ändå. Är halv belg, och lever i ghettot. Vill bli ngt inom mat när hon blir stor. Eller nåt sånt, hon ändrar sig dagligen. Läser jag vet inte hur många bloggar, och vet allt om onödiga saker, typ - Vad heter Kissie på riktigt . Går på trehundrasjuttiofem olika aktiviteter. Och klagar över att Ottilia inte vet hur hårt livet är i åttan. Malin lever smått bohemsikt liv med sina föräldrar som både spelar klarinett, och som tar hand om barnen. Malin och hennes yngre syster har i många år genomlidit makrobiotisk kost då fadern tror på sådant. Sött eller hur?

RSS 2.0