blue trash

Jag och lillasystern har bakat KAKOR. Vi ska sälja dem på Valborg. De ska bli, som vår PR-term säger 'stora som stödhjul'. Det säljer. Det blir en nice valborg, grannskapet, Amanda, Julia, Anna, Green & Richard. Dock inte Elin. Beklagligt.

En glädjande nyhet är att min budget för MAJ MÅNAD håller. Kanske laddar upp något om det senare. Kan avslöja att det blir lite jeanstights och randigt och nerdglasses på kartan.
tack för mej /malin

konfirmationsbild


Den var faktiskt väldigt jag. Jag tänkte jag skulle se lite skeptisk ut.

dagens outfit(?)Vill inte verka präktig nu, men jag måste få visa denna smedskjorta som jag hittade på mormor och morfars vind. Mamma och alla hennes (2) systrar råkade vara proggare. Puss och kram, liksom.sofia coppola.


- jag dör, jag dör, jag dör. Världens finaste reklam är detta.

no no no you girls will never know

Rage against school. Så otroligt mycket läxor/prov. Jag känner att min inspiration i bilden gått neråt lite... Min kärleksfullt gjutna gipskondomfigur kunde jag blott föreställa till en ambulans. Vad är det här? Bara man argumenterar och reflekterar så köper dock lärarna vad som helst, iallafall..

Ska se om jag kan få min välförtjänade biobiljett nu, jag hjälpte till på ett barnkörläger för ett tag sen. Oerhört frustrerande men ibland också rörande, då ett av de mest påfrestande barnen (som jämt pratade om sin pappa) faktiskt inte träffat sin far på 6 år. De är så ärliga ibland, varför är inte alla det?


Vill iallafall använda biljetten till Hannah Montana The Movie. Hatar egentligen såna grejer. HSM, Camp Rock osv. Men den här var bättre, cowboys och sånt och påminde lite om min släkt(!)


leopardish


Yo. Jag fick smärre nervösa sammanbrott i affär efter affär, jag kunde ju inte hitta den. Beställde från internet istället. Tack, Lindex! Den är stor som en jäkla gardin, men väldigt tunn i tyget så den ser liten ut när man bär den.

Hey, what's the big idea?


Äntligen är min kära broderade joker klar (slöjdarbete). Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra med den? Den hamnade på väggen nu iallafall, tillsvidare.
På bilden är den i fönstret bredvid gummiankesamlingen(...)
/malin

skatersocks

Nya, från gina tricot. Blev en av de få rosafärgade grejerna i min garderob (!)
Perfekta till 80-talsdansen sen också!
/m

soft!


Törnråza CollageMalin snackade ju om att rita hur hon ville att hennes rollfigur skulle se ut på teatern, så jag tänkte att jag gör något liknande, fast med ett collage. :D Teaterläraren sa att jag skulle vara vääldigt rosa, och om inte det här är det så vet jag inte vad. Fast det kan bli svårt att få dom här grejerna, allt kommer från net-a-porter.com och allt kostar liite över min budget.
// Ottilia

hahaha, det är så typiskt min far

jag fick ett sms när jag ringt och sagt till min far att sjukanmäla mej (han råkade säga att jag gick i 7:an, what?) :

''Jag tänkte det redan imorse när du åt smoothie och hörde en liten rethosta. Jag vill inte säga det då men smoothie är kallt och sött och gjord på mjölkprodukt, väldigt yin mao och därmed inte bra för hosta. Jag kan köpa ingefära, det är bra för din hals''

/m

låt mej slippa.Det går inte att sova hemma hos min far, så är det. Vi har två katter som krafsar på dörren regelbundet nattetid och vill ha mat/gå ut/annan jobbig aktivitet. T.ex gosa.

Sen så är det faktumet att ventilationen i vår lilla 2:a går ut på att köksfläkten suger ut samtlig luft och väntar sig att en annan dörr ska vara öppen och släppa in luft. Det är den inte. Det blir ett tryck, ett jäkla sug och när man uppnar dörrar låter det shflop. Så fönstret i mitt rum måste alltid vara öppet:
-vilket resulterar i att det blir skitkallt

-vilket resulterade i att jag vaknade i ett skitkallt rum halv 6 av Mowgli som dampade på min dörr + med en redig början till förkylning.
så nu är jag hemma. vilket iofs kunde vara lite trevligt. men nu ska jag bara skriva om bra saker!
/m

Don't panic, don't panic we are hanging here

Tjenixen. Kul/jobbigt med skola igen, kul att träffa kompisar/jobbigt att plugga. Fick reda på att jag ska ha utv.samtal på måndag, men det är väl inga problem, är pretty flitig i skolan om man får säga så.

Efter skolan, var jag med Bella. Vi fikade te och matmuffins m. fetaost och soltorkade tomater. Snackade om sexualitet, betyg och andra djupa viktiga saker som man pratar om med Bella.

Bruden följde mej till centrum, jag köpte mascara på apoteket (...) gillar den för att den är lätt att ta bort, ok.
Sen teatern (har inte vart där på fucking 2 veckor!), gav Ottilia hennes påskägg innehållandes sockor och choklad.
REMINDER: rita bilden som jag har av min karaktär (drottning). bohemic, tänkte jag. är rädd att lärarn inte riktigt fattat det.


chocktillstånd


okej, den här tjejen träffade SÅ RÄTT om hur jag känner just precis nu.
/m

snyggt

  
från bikbok. skulle gärna ha sånadär glajjer med spegelglas!


/malin

glad påsk


Vill passa på att önska det nu, då jag är hos mormor och morfar med alla kusiner imorgon! ska bli askul, påskäggsletning osv. glad påsk allihopa
/malin

bilder från picknicken
1. Otti&kellie + cyklarna 2. moi klättrar i träd 3. 50-tals-ottilia i mina glajjer

hittade ett koörhänge där också!
må vara lite äckligt, men jag har kokat och desinficerat och vad det kan heta.
ska sätta i krokar i det och ha det själv, hehe.när livet är som mest al dente

Jag är så glad att jag aldrig slutade på kören. Vi är ett lovely gäng, efter mässan hade vi middag tillsammans.
Jag har gått där i snart 6 år, och medlemmarna har efter hand bytts ut. Några gamla godingar är dock kvar.
Minns lägrerna, alltid gröna lund och så klädde vi ut oss. Hade våran MMS-klubb, som stod för Madrass Matta Sovsäck. Upptäckte att keyboarden vi sjöng till kunde räkna på engelska när man tryckte på tangenterna.
gemenskap
/malin

let it beJag helt sjukt slut nu. Simmade sammanlagt 32 längder, dock med rediga pauser emellan. 800m. Det vi ska klara är 16 längder, och jag kan max simma ca 8 längder i sträck. Kämpa på...

work it


Bild: lookbook?

Onsdag: joggat + världens jäkla cykeltur till picknickstället
Torsdag: Ska simma
Fredag: jogga
Lördag: Ledig. släktträff osv
Söndag: ev. jogga eller powerwalk på morgonen
Måndag: simma, once again

simmtest med klassen. har inte bara världens sämsta kondition utan har också alltid varit helt värdelös på att simma. i simskolan blev läraren alltid arg på mig för att jag inte vågade doppa huvudet (något jag absolut vågar nu, då). jag borde ha börjat träna tidigare, nu får jag typ hetsträna.
fast det är ändå härligt. det här kan bli intressant.

/malin


the girl does nothing.


Malin får gärna se ut som hon Lisa men jag tänker se ut såhär.
{länk}

Ååh, påsklov. Tack vem det än nu är som bestämde att vi ska ha det.
Idag så vaknade jag klockan nio och gick ut och sprang.
Sedan kom Kattis och vi bakade tekakor och nötbröd. Nu sitter jag i solen och äter nybakat bröd och dricker juice, lovely!

Fast jag är lite nervös, för att Torres, vår katt, har börjat få få ut alldels själv! Förut så var han typ i koppel. Jag får helt enkelt släppa taget och sluta vara en hönsmamma.

by the way malin, ska vi byta pigment? Och längd? Tro mig, att vara en brun kort typ gör bara att folk tror att man är en pygmé. så det så.
/[ooh-tii-lija]

lovely


bild: lisaplace, som de flesta kanske fattade.
såhär vill man väl se ut i sommar? kan inte få brännan (jävla pigment) eller längden, jag e ju 1,70-tjej.
love the outfit.
/malin

Karma police, arrest this man, he talks in mathschillar bara idag. långsamt börjar skolstressen/paniken släppa. har vart på willys och köpt exotic snacks, deo och färgning. ''min utväxt var längre än bin ladens skägg'' för att citera sanna (http://snakeshout.blogg.se).
Tror att jag ska se Casanova nu. ciao /malin

hunting for witches

Efter alla soliga dagar är det nu regn. Istället för snö. Jättefint. Känns vemodigt, fick höra att en tjej här i min ålder har hoppat framför tåget. Hon gick i kören när vi var jättesmå, och man har väl sett henne lite nu och då i salem. Hon hette till och med samma sak som jag. Vila i frid, Malin.

rw


älskade robbie williams, av många många själ...
/malin

påstanSunny day! Var på stan med Ida, köpte (bild) jeanstights, vitt linne & vitt oversizelinne.

/malin

my king of popJag kunde - som vanligt - inte sova på sovmorgonen, så jag bara stack ut och sprang. Jätteskönt var det, såna här ljumma vindar osv. Idag är det relativt kort dag, evolutionsprov och hemkunskap. Och sen, DANS! Vi kör en Single Ladies, väldigt lik den på musikvideon faktiskt, och en Holding Out For a Hero i 80-talsutstyrsel.
/malin

RSS 2.0