kjol


paranoia

Jag och Ida var i södertälje. köpte:


och en sjunga för kungen/skolavslutning/konfirmation-kjol. kommer på bild snart!

Asrolig unge på stationen, från högtalaren hördes 
''DONG! tåg mot --- kommer in på perrongen...''
Barnet bara: ''EN TALANDE KLOCKA!''

/malin

vem är rädd för vargen här?



MVH paleface ....

See the light on your face let it shine, just let it shine


följande fyllde år 27/5

Bra födelsedag, tack allihopa<3 Har inte kamerasladden här, men kan säga lite grejor jag fick:

-Glassogram
-Studio Ghibli dvd-box (g33k)
-Örhängen som ser ut som G-klavar
-Lip balm från The body shop med grapefruktslukt
-Porta pro-lurar
-Bananfodral (efter att ha hittat en månadsgammal illa tilltygad banan i nåt random fack i skolveckan. Hade tyckt det luktat lite skumt)

/malin

Audrey.

Oh my god, jag är så trött.
 Idag efter skolan så upptäckte jag att något litet pucko som vridit om styret på min cykel. GHA! så himla puckat och så himla dumt gjort, hallå? Varför gör man det?

 By the way, att spela cello kan verkligen vara jobbigt. Jag spelade förövrigt solo på konserten, och ush, det var läskigt.

 Imorn jag glad för arbets lagets dag imorn. Vi börjar 9.00 och slutar 14.00! Vi skulle igentligen börja 08.00 och sluta 15.15. Jippi!

Och... GRATTIS MALIN!!

[bild från myvintagevouge]



ang. kaos och död

Är äntligen klar med mjukisbyxorna i slöjden! Cerebral parest ansiktsuttryck förresten, så det skonar jag er ifrån. Imorgon fyller jag 1,5!

I took one last good look around so many unusual sounds


av http://pysselida.blogspot.com/

streetart project


gjort av mej och ida!

beställt

aah, jag hoppas den passar nu också! tog 38(!!) för jag vill kunna ha tröja under osv, men vi får se jag kanske får byta till 36.
/malin

radiohead

Idag har jag hjälpt småbarnen på körlägret, eller, dragit nytta av att de gick till Tom Tits (ett slags experimentmuséum för de som inte vet).

Jag, Camila och Sofia testade världens roligaste centrifugalkraft, man stod 10 pers längs väggarna i en huge tunna som sedan började snurra 40km/h. Man trycks fast mot våggarna, samtidigt som de sänker golvet så sitter man där, kan knappt sträcka ut armar eller ben!
När tunnan sen saktar ner glider man långsamt ner till botten som ur Tom&Jerry. Nice.


/malin



skärholmen en kortis


det har bakats endel på sista tiden







I wish you would have smiled in the bakery
 or sat on a tatty seatee
 at a mutual friends gathering
 and the more you keep on looking
 the more it's hard to take
 love we're in stalemate



google translates översättning:
Jag önskar att du skulle ha log i bageriet
  eller satt på en Tatty seatee
  på ett ömsesidigt vänner insamling

  och ju mer du håller på att titta
  desto mer är det svårt att ta
  älskar vi i baklås

/malin

kritisk

Nu är det helg. Otroligt kort skolvecka. Såhär ser helgen ut:

Idag: Filmkväll.
Torsdag: Ledarungdom på barnens körläger...
Fredag: samma som lördag dock till Tom Tits! Sjukt kul ju, med Simone och Sofia :D
Lördag: Ottilia. Talangtävling på kvällen med kicki och ida! Måste ses.
Söndag: Ida <3 dock inte samma som dagen innan.



nu ska jag baka till ikväll och kolla bilddagbokar! om exakt en vecka fyller jag 1,5!

All this hippie-shit for the 60's.



Som le petit Malin skrev så kommer ju konungen till Salem (och vad jag tycker om det kan vi ju diskutera en annan gång.) men iallafall så hade vi genrep nu på morgonen med orkestern, och jag fick kliva upp 06.30! USH.
 ( nåväl jag var iallfalll ledig från skolan.)
Planen är att vi, efter diverse tal och militär grejsimojs, ska gå framför dom och spela två vacka små stycken medans vi går i typ 5 minuter. Och jag och Mia, celloläraren, ska alltså GÅ och bära cellosarna (eh? cello i plural alltså.) medans vi spelar!! Jag säger bara - ont i armar och nacke nu. Nåväl, jag över lever. Tror jag (!).

By the way, har ni smakat capuccino med "Marabou bitar" i? Nähe, men gör det, det är så jäkla gott! Det smakar typ som oboy! om man har i en halv påse. Det gör ju att man känner sig cool typ - "Vad gör du?" "Jag chillar och dricker lite cappucino." Finns på typ Konsum.

// Ottilia

olsen twins goes korthårig



Mina idoler kapade längderna för ett tag sen. Kände att jag behövde föra det till historien om mitt liv när jag sitter och läser detta om 50 år! Mary-Kate på bilderna.

~fyller mej med hopp

Om varken jag eller min kollega här nämnt det, det är ju faktiskt så att kungen ska komma till vår obetydliga kommun, Vi ska visa våran kultur. Kören sjunger, och vi ska dansa. Yes. Men, som min mor sade. Strikt klädsel. Jag känner att jag inte är speciellt strikt. En liten sommarkläänning skulle väl inte skada om jag bar? Eller är det kanske vågat(...) Ni får följa min kamp. Har redan börjat funta på en. Visar later.
/malin

Anne-lie och Johanna på tv!


Är det inte lite coolt att dom har blivit intervjuade i TV? Jag önskar att vi inte hade genrep inför kunga besöket hela dagen så att jag kunde hjälpa till som jag gjorde förra mässan, det är ju så himla kul! Håll tummarna att dom vinner hela grejen.

// Ottilia

dagens -SJUK- outfit


Var i skolan till lunch men, jag hatar lunch.

Grå ''hoodie'' h&m
palestinasjal no idea?
jeanstights gina tricot
gula over knees från h&m för längesen
nerdglasses, köpta av amanda

rök

Hej-
Tillbaka efter en födelsedagsfest/övernattning hos kusinerna.

De bor på en bondgård mitt ute på landet, så på kvällen tog vi traktorn och militärtältet och åkte ut till deras favorit-campingplats. Vi saknade dock några kusiner, så vi 4 pers fick nästan torgskräck i 20-mannatältet. Det var verkligen sjukt kallt på natten, olle sov med dubbla sovsäckar. På morgonen gick vi ut, tände lägereld och rostade bröd över den. Erfarenhetsrikt? Sliten som farao nu iallafall, kul att det är vårkonsert ikväll just nu då.
Alla mina kläder luktar rök. (vilket är lite mindre härligt)

var förresten med Nadine (&lite matilda) till stan i fredags. Visar vad jag köpte later...
/malin

Mormors rutor!




Veckans projekt är att virka en filt, av mormors rutor... Det går ganska bra, just nu har jag virkat 23 st. (jag började i tisdags.) Jag har räknat ut att jag behöver minst typ 60 st. till (!), om jag gör lika små som jag gör nu. Jag kommer visa hur den blir sen.


// Ottilia

Törnråza - bilder.

Hm... Vi behöver ju inte nämna att jag är seg, och att föreställningen var för en vecka sen, men endå. Here they are, Random bilder från Törnråza!






// Ottilia

(happy thoughts)


Med tanke på det förengångsskull soliga vädret drog jag ut på en (dock kort pga en förkylning som vägrar ge sig!) springrunda, med Lily Allen's Fuck You Very Much - mycket bra springlåt.
Nu har det duschats & stretchats och druckit smoothie. Soft.

Ska bara plugga nudå. Spanskaglosor och inför Provlabben. Sänder en tanke med Lily Allen's fullbordade verk, fuck you.



Anabela Belikova.



Maj gad! Jag har hittat en ny favoritmodel, Anabela Belikova. Jag ska blogga mer, typ. Måste bara orka föra över bilderna från föreställningen till min dator. Typ. // Lat Ottilia.

nyaste

Photobucket

törnråza


Såhär stod det på Kulturskolans hemsida angående Törnråza. (hahahaha vadå shit happens!?)
Iaf, 3 föreställningar på en dag, alla gick kanon så när som på några små blackouter på repliker som ändå inte var superduperviktiga!
Alla bar converse i olika kulörer. Jag hade supersnygga vita låga, hade velat sno hem dem. Vår teaterlärare bara råkade äga 4 par.

Jag spelade iallafall drottning Regina, och mina kläder var lite 1800-talsstuk, ni får väl se sen för det blir bilder. Sjukt jobbigt med 2 tyllkjolar under, insydda skenor så att det blev nästan som nån slags korsett + att det var på tok för varmt nere i logen. Men ändå väldigt underbart.
/malin

stolthet och fördom

Idag är det genrep inför TörnRåza. adrenaliiinnnn
Jag borde dricka vatten, men det vågar jag inte för då kommer jag väl typ kissa på mej. Jag borde ta en glass, så att svulnaden i min hals går ner. Men då blir jag helt kraxig. Det är ju yin mao. Alternativt en smoothie fast det är jag trött på nu. Jag tar en glass, hoppas på det bästa. Ciao.



jag kan inte andas i din takt



Det är såhär [--------------------------------------------------------] typiskt mej att bli sjuk innan föreställning.
På fredag gäller det, Törnrosa premiär osv. Och jag blir förkyld som en kråka.

Min första teaterföreställning, för ca 2 år sedan tror jag så fick jag faktiskt ''riktig'' rampfeber. Hade mer än 38° dagen innan, men sen var det som bortblåst, och jag kunde spela den galna professorn som hade blivit min roll. Måla inte upp någon hemsk bild i huvudet nu.

Ska chilla idag iallafall. Sy, läsa, rita, äta ''näringsrik glass'' som våran husmors-bok ordinerar. Vadå näringsrik? Den borde väl ändå vara väldigt YIN MAO.
/malin

jeansharemsbyxor


Only

I ärlighetens namn - jag vet inte vad jag ska tycka. Fulcoola.

dance dance dance performance


Dansuppvisning. Holding out for a hero i 80-talskläder, jag längst till vänster


Kicki och Bella i sexiga bodys från dräktförrådet


Hollywoodlogen, den låg bakom scenen och allt men hade dessvärre inga fönster. Och elin förorerenade luften med sin hårspray.


Sen blev det single ladies i ginatricot-tunikorna. jag ser ju lätt dryg ut här dock.
/malin

åh, ibland borde man faktiskt vara kunglig.


... för att ibland hittar man skor som skulle göra mig världens lyckligaste flicka. Dom är ju så fina, lite Alice i Underlandet-ish. Jag hittade dom här, och tro mig, om jag hade haft 335 € över så hade jag lätt köpt dom. Dumma Marc Jacobs som gör sådana.

// Ottilia (Jag känner att jag, när jag väl bloggar, bara skriver om kläder. Ehm, ytlig? Jag?)

valborg

Dagen var som en såndär solig dag man älskar. Vi tittade på en ''spännande'' deckarföljetång på spanskan och fick glass, och så kom vår fd mentor på besök. Jag och Ida satt med honom och SO-lärarn (som jag sedan kom att stöta på vid majelden) och snackade, som på gamla goda tiden.

Jag gick hem och bakade 40 stödhjuls-stora chocolate chip cookies, och sen vart det majeld. Jag, anna och green stod i det hektiska sälj-tältet medans richard fick hänga i irish coffee-baren.
Jag träffade ca 10 kompisar till men jag ska inte räkna upp namnen på alla eftersom det är väldigt intetsägande för läsaren, (eller hur?)

Vi cirkulerade runt området vid elden, pratandes pch skrattandes och hoppade studsmatta och frös.

puss och kram /malin



RSS 2.0