all about us

På morgonen stack jag ut och sprang. Sen till konfa-läsningen, vi genrepade inför redovisningen x antal gånger och sen hem och baka klart kakorna med Elin. Sen cyklade vi, hela konfagänget till garnudden och badade och grillade! Awesome. det var några påstridiga ungar typ 4 år som bara kom och ställde sig med oss när alla satt och sjöng med i bad touch-bloodhound gang, och bara ''kan vi få smaka godis?'' deras päron blev nog lite oroliga. Vi hade badring också, så nice, så när vi simmade ut klängde alla på den som hade badringen - jag.
Grabbarna fäktades med grillspett, Samuel spelade gitarr med både egna låtar och att vi sjöng tillsammans. Alla bara njöt av ungdomlig sommar.
När Lisa och jennie hade simmat ut lite senare kom det några turkar i en roddbåt och rodde efter dem, vilket kunde bero på att jennie höll på att tappa bikinin, haha. De kom i land, och körde fram och tillbaka till synes ambivalenta, så adam och samuel gick fram och frågade om de ville ha våra rester, rå korv med bröd och en ketchupflaska. det ville de inte.Kan också avslöja att vi hängde där mellan 16 och 22.30. Ingen sprit(!!!!!)
/malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0