swiming.


Tjollahopp!
Igår simmade som sagt jag och malin, det var väldigt kul.
Plus att jag simmade sisådär EN kilometer. Worship me, säger jag bara. (planerade att försöka simma 200 meter...) Idag var det annars en helt genomsnittlig Måndag, och imorgon blir det väl en helt genomsnittlig Tisdag antar jag.

while my guitar gently sleepsgårdagens skördgårdagens bio!

idag ska jag och ottilla simma. är lite nojig också för jag har bestämt mej för att sluta farmvilla.
/malin

My rime is not good just yet.

Kära någon, här ekar det nästan på grund av den dåliga blogginsatsen! Nåväl, jag ska bättra mig (?) .

Idag är det Fredag och det betyder att jag redovisade om fotografi, det gick ju ehm, sådär? Jag fick ett hostanfall i slutet och typ tappade rösten = jag panikade loss och glömde min braiga avslutning.
Nåja, vår lärare gav mig almost "mvg" på alla punkter i protokollet, minus den obefintliga(/dåliga) avslutningen. Nåja, jag fick "vg+" som slutbetyg på redovisningen.

Och efter som det är just Fredag så satt vi nere på fiket och åt lunch, och det var ju förfärligt trevligt. Särskilt eftersom i princip hela klassen masade sig ner till centrum, förutom några typer som satte sig på tåget/bussen och åkte till Tumba för att äta McDonalds. Well, har man cravings så har man.

Nu skall jag ladda upp bilder från dagens photoshoot med A'sandra på Ansiktsboken. Och troligtvis spela lite FarmVille, för att jag är förfärligt cool. Hej då!

HUFF PUFFJag har varit lite lat när det gäller springandet (vilket visade sig klart och tydligt på skoljoggen, då jag inte ens pallade att springa hela 2.5 km). Så jag ska bli lite bättre på det.
Imorgon har jag skola. Suck och ve, men vi har i alla fall hemkunskap! *tumme upp*

bild. Krisatomic.


//ittala

a tiny world in a tea cup.

ÅH. JAG. DÖR. SÅ. SÖTT.


underbara flickr och dessa kreativa människor.

//ottilia

Och nu blir det reklam.Gillar den här reklamen så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket.

090906


Jo, det är typ det här jag har gjort hela dagen. Legat i soffan med datorn. Till skillnad från igår då jag sprang omkring på stan och hade balettlektion (som jag för övigt fick GÅ till från centralen p.g.a branden i tunnelbanan). (jag ser lite död ut på bilden, eller hur?)

Nu ska jag fortsätta med latandet, och jäsa lite mer, har ju en tuff vecka framför mig med bla skoljoggen, studiebesök, teater, cello, läxor, balett, joggning med mera.

puss! // den kortare av mig och malin.

Cartes Postal.


[länk]

Hallihallå!
Inte mycket till bloggning från min del.
Igår hade jag första cello/orkesterlektionen. Det var kul, dock fick jag aj. så. ont. i mitt lillfinger. Mina cello-muskler har inte tränats på hela sommaren!
På Lördag har jag min andra balett-lektion, just det (note to myself), måste sy på banden på teknikskorna.

Imorgon hänger jag med Malin efter skolan, vi har ju inte träffats på ett tag! Vi kanske köper ananas eller dylik och käkar på.

See ya! // IiTtALa

oh noHar bytlånat denhär tröjan av nadine <3

sweet dreams are made of this

Jag har kunnat konstatera att mina drömmar blivit tydliga och om möjligt mer random än tidigare.

För några dagar sen drömde jag att jag städade hallen och plötsligt mindes en gång för några år sedan när morfar påpekat att vårat skohorn låg lite olägligt till gömt bakom elementet. Jag ställde mig i drömmen så att jag kunde se in genom springan och såg att det glimmade där nerifrån.
Stack ner handen och drog upp en näve skohorn, kanske 5 stycken? Jag började gräva efter mer och det visade sig att bakom elementet hade typ 70 skohorn legat?

Jag vet inte vad det kan ha varit grundat på? Det har vart en heldel annat konstigt, som jag inte minns men som återkommer i deja vú'er under dagen.

/malin

skapligt


Idag hade vi första hemkunskapen. Somliga gjorde sylt&saft medans andra fick gör äppelpaj. Andra representerar mig. Efter det handlade jag frukt för 50 kronor (gränslös lycka) och nu är det väl läxdags.
/malin

a name i call myself


RSS 2.0